Unos komentara

Nije lako biti starleta u starleta državi

26. Februar 2008.

Nada Grujić

Čak je i manijakalnom ljubitelju malog ekrana teško da popamti sva imena i lica koja se pojavljuju i nestaju s javne scene, od kojih tek nekolicina traje, a još manje njih zaista učini nešto značajno. Većina opstaje na stranicama tabloida koji raspredaju o njihovim (ne)mogućim ljubavnim vezama. Zgodne utegnute devojke i mladići smeškaju se u ukočenim pozama pokušavajući da privuku pažnju, u nadi da će njihova slava trajati duže od 15 minuta. Pa, kad već kao država imamo status poslednje zvezdice koja stremi da postane zvezda EU, nije čudo što smo preplavljeni starletama.

Pogledajte text u celosti

Pročitate sledeća pravila slanja komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Komentari koji su napisani isključivo velikim slovima neće biti odobreni.

Redakcija "Ekstravaganca" zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja ili redigovanja komentara.

Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Redakcija on-line portala "Ekstravaganca" ima pravo da ne odobri komentare koji nisu u skladu sa uređivačkom politikom i ne doprinose komunikaciji između čitalaca. Komentari kojima nam skrećete pažnju na propuste u objavljenim vestima, koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku vesti i na tome se zahvaljujemo.

Komentar je privatno mišljenje autora komentara i ne predstavlja stav redakcije. Ipak, prema postojećem Zakonu o javnom informisanju RDP on-line portal "Ekstravaganca" odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim web adresama pa će se tako i odnositi prema komentarima čitalaca.

Komentar

(obavezno koristite velika slova ukoliko ih vidite na slici)


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje