Zanimljivo

Promišljena zvezda modnih pista

11. Avgust 2008.

Dragana Boškovski

Malo je tako poželjnih i traženih modela kao što je lepa i kapriciozna Giselle Bundchen, brazilska lepotica, najplaćeniji model na svetu (zbog toga je u Ginisovoj knjizi rekorda)zbog čega zauzima 16. mesto najbogatijih žena sveta Forbsove top liste. Na toliko se naslovnih strana modnih časopisa i reklama do sada pojavila, sa se ponekad možemo zapitati ima li na tim pistama ikoga drugog.

Imala je običaj da nosi krzno, pa je čak i reklamirala, na zgražanje Društva za zaštitu životinja koje ju je strahovito napalo. Kasnije je pričala kako je taj ugovor bila samo jedna velika “greška”. Pored ove kontroverze, na Žizel podiže obrve krem američkog društva na specijalnim zabavama na kojima model sa zadovoljstvom otkriva svoje grudi. Ona tvdi da su prave, mada joj to niko ne veruje. već je operisala nos, tako da još jedan odlazak po dnož nikome ne bi bio neobičan.
Novac joj je udario u glavu, s obzirom da je supela da šokira sve napustivši reviju Helmuta Langa uz komentar “Nema ja vremena za ovakva sranja” i to samo zato što je imala jedan izlazak na pistu. Roberto Cavalli koje bio šokiran kada je shvatio da je odbila 20.000 dolara za reviju i rekla da se neće pojaviti bez 50.000 dolara honorara. Posle toga je kazao da za njega ona više ne postoji i da te pare ne vredi ni jedan model.

Kada su Giselle i Di Caprio posetili jedno pleme u kišnim šumama Amazonije, Indijanci su bili šokirani. “Ona je toliko mršava da nikada ne bi pronašla muža u ovom selu – izjavila je jedna žena novinama. – a ni on ne bi imao šanse, toliko je beo da izgleda kao da je bolestan!”

Iako je još mlada, taboidi su sigurni u nekoliko veza koje je imala. Prvo modelom Scott Barnhillom, pa mnogo starijim brazilskim milijarderom Joao Paoulom Dinizom koji je, navodno, preoteo Evropljanima Giselle i doveo je poslom u Rio kako bi mogao da joj se udvara.

Govorkalo se i da je bila sa glumcem Josh Harnettom. navodno je istraživala svoju seksualnost sa koleginicom manekenkom Marianom Weickert. Zaista, đuskanje ove vesele dame po klubovima znalo je da uspali oba pola, pogotovo kada Giselle izađe u uskim farmerkama sa niskim strukom i topiću i počne da se dodiruje u ritmu po erogenim zonama. Ili baca partnere na upaljene sveće (da, dobro ste pročitali), ili se pijana penje po stolovima i igra trbušni ples.

Giselle je veoma bliska sa porodicom, : kada je US Weekly pitao zvezde koji su im najgori i najbolji pokloni koje su dobili za Božić, Giselle je zasijala odgovorom:
- Moj tata mi svake godine šalje pismo u kom mi govori u čemu bi trebalo da budem bolja. Govori mi stvari koje niko drugi ne može. A ja o njima razmišljam narednih godinu dana!

Giselle je kazala da nikada nije bila sa njima, naravno. Sve do Leonardo Di Caprija… Ovaj par je neprestano bio na ljubavno – ratnoj stazi, svađajući se nebrojeno puta i raskidajući, ali posle nekog vremena opet su ih viđali zajedno. Uglavnom zbog njegovih neverstava, jer Leo ne može da se suprotstavi nagonu kada vidi lepe žene u svojoj okolini, a obično ih bira "u paru" jer jedna je - ko nijedna, zar ne? Čak mu je svojevremeno vratila verenički prsten, polivala pićem na zabavama jer joj je prigovarao da kasni dva sata pa se još žalila da kada odu na večeru, uvek je ona ta koja plaća… Navodno su pokušavali da naprave i bebu, ali od toga mrka kapa. Sada je u vezi sa kvoterbekom New England Patriotsa Tom Bradyjem.

Giselle učestvuje u humanitarnim socijalnim programima protestvujući zbog pomanjkanja interesovanja za pomoć žrtvama HIV virusa u Africi, prikupljala je novac za dečije bolnice, protestvuje zbog ugrožavanja kišnih šuma Amazonije, akciju koju i sama donira delom zarade od Ipanema Gisele Bundchen sandala koje sama kreira već nekoliko sezona.

Ova lepotica će svakako uspeti da se posle posla modela uspešno prebaci u svet šou biznisa. Iako je odbila ulogu u “Čarlijevim anđelima” (!) režiseri su bili veoma zainteresovani, te smo je videli u filmu “Taksi”. Na priču o tome kako je veoma loše uradila svoj posao, kako je potpuno neuverljiva i kako modeli nisu baš neke glumice, prasnula je:
- Pa Cameron Diaz je bila model, kao i Charlize Theron i Uma Thurman i zaista ne znam šta je tim ljudima. Meni je potrebna velika promena u životu. Ne želim da poziram u svojoj tridesetoj. Želim da moj život pođe drugim putem: da osnujem svoju fondaciju, imam troje dece i započnem neki posao. Ne želim da se jednog dana probudim i shvatim da jedino što umem je da poziram!

Strane: 1 2


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 178 tekstova | Sledeća »


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje